Iets Anders...   

Zandsculpturen Festijn Garderen tot 31 oktober                           

Bezoek het Veluws zandsculpturen festijn te Garderen. Het thema voor dit jaar is “Grootmoederstijd” en in het overdekte deel “Kinderboeken” met daarbij weer een puzzel.
Ook zal er aandacht zijn voor 125 jaar Van Gogh.

Het festijn staat garant voor een uniek en attractief uitje voor het hele gezin. De zandkunstwerken en de ambiance er omheen zijn een trekpleister voor binnen- en buitenlandse toeristen en zetten de Veluwe nog meer op de kaart. Het festijn is een eyecatcher van formaat.

Het festijn is in 2015 geopend vanaf 17 april t/m 31 oktober (niet op zondag).

‘t Veluws Zandsculpturenfestijn
Oude Barnevelderweg 5
3886 PT Garderen

Voor alle overige informatie kijkt u op www.zandsculpturen.nl

_________________________

Feestweekend Ollend Dreijt Dur in Olland, (Sint-Oedenrode) 29, 30 en 31 mei

Op 29-30-31 mei 2015 organiseren we weer ons feestweekend Ollend Dreijt Dur in Olland, gemeente Sint-Oedenrode.

Op zondag 31 mei hebben we elk jaar een leuk programma voor jong en oud. Ook dit jaar hebben we weer een vol programma, waaronder een gezellige markt.

________________________

Tattoo, Art en Street Art Conventie Amsterdam 29 t/m 31 mei 2015

Zoemende machines, kleurrijke mensen en de beste tattoo artiesten van over de hele wereld. Tattoo liefhebbers maken zich opnieuw op voor de grootste en meest toonaangevende tattoo conventie van de Benelux: De Tattoo, Art en Street Art Conventie Amsterdam 2015. De 11e editie van dit inmiddels wereldberoemde evenement vindt plaats in hal 4 en 5 van de RAI in Amsterdam en opent haar deuren van 29 tot en met 31 mei

Aan de Tattoo, Art en Street Art Conventie nemen vele beroemde tattoo artiesten uit binnen- en buitenland deel. Van traditionele hand-poked tattoo tot New School / cartoon stijl, van realistisch tot dot work, alle tattoo stijlen zijn op deze conventie vertegenwoordigd en iedereen is welkom op dit altijd vriendelijke evenement.

Bezoekers kunnen zich natuurlijk laten tatoeëren, of simpelweg de kunst van het tatoeëren bewonderen. Men kan shoppen en slenteren langs de diverse kleurrijke stands met kleding, piercing, sieraden en nog veel meer. De Grimeshop geeft bodypaint demonstraties en voorziet bezoekers desgewenst van de mooiste lichaamsschilderingen. Creativiteit, innovatie en metaalafval komen samen in het artwork van Steampunk Art en Barbershop De Snorrensalon is aanwezig met zijn meesterbarbiers, voor retro haircuts en old school shaves. Op het podium zijn diverse shows, live muziek en tattoo wedstrijden te zien.

Ook op deze conventie: De Tattoo Preservation Service, die volgens een zorgvuldige wetenschappelijke methode getatoeëerde huid preserveert na de dood. Op deze manier verandert uw tattoo in een kunstwerk dat voor altijd blijft. Religieuze organisatie ‘De Kracht van de Veilige Naald’ is aanwezig om de acceptatie van tattoos te promoten en tatoeëert geheel gratis het symbool van het Tatooisme bij een ieder die dat wil (voor zover de tijd dat toelaat, wees er snel bij!).

De tattoo-artiesten beschilderen tijdens de conventie houten klompen. Aan het einde van de conventie is er een wedstrijd waarbij de mooist ‘getatoeëerde’/beschilderde klompen worden gekozen en zullen alle customized klompen gedoneerd worden aan het goede doel.

Met uitzondering van een aantal shows is de Tattoo Conventie kindvriendelijk. De locatie is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. U bent van harte welkom, tot ziens in Amsterdam!

Kijk voor het volledige programma, de deelnemerslijst en verdere informatie op:

www.tattooexpo.eu

Openingstijden:
Vrijdag 29 mei van 14.00 - 23.00, zaterdag 30 mei van 11.00 - 22.00 en zondag 31 mei van 11.00 - 20.00

Entree:
Op vrijdag 29 mei kost een dagkaart 10,- euro. Op zaterdag 30 mei en op zondag 31 mei kost een dagkaart 18,- euro.
Een weekendkaart kost 42,- euro.
Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht.

___________________

Food Truck Festival TREK 29 t/m 31 mei - Stadspark Maastricht

Er waait een frisse wind door Maastricht op het gebied van evenementen. Elk weekend is er wel iets te doen en diverse hippe designer,- vintage -en foodmarkets herrijzen op locaties als de Brandweerkantine en Tapijn-Gebouw M. Maastricht mag ook weer een nieuwkomer op de culinaire agenda toevoegen dit jaar! Naast bekende smaakmakers als 't Preuvenemint, Château Maestricht en Maastricht aan Tafel strijkt vrijdag 29 t/m zondag 31 mei voor het eerst het Food Truck Festival TREK neer in het Stadspark van Maastricht. Tientallen mobiele keukentjes toveren het sfeervolle stadspark om tot één groot sfeervol openluchtrestaurant. Het lekkerste eten, de leukste live muziek, een variëteit aan theater en nog veel meer vermaak en belevenissen zorgen voor een weekend om je vingers bij af te likken!

Organisatie Food Truck Festival TREK: " Wij, maar blijkbaar ook onze volgers (ruim 7.000 in 3 maanden tijd), kijken uit naar de eerste editie van het Food Truck Festival TREK in Maastricht. Wat een feest om neer te mogen strijken in de meest bourgondische stad van Nederland. We combineren heerlijk eten en drinken met een podium voor (live) muziek en (lokaal) talent en hopen een welkome aanvulling te zijn op de evenementenkalender van Maastricht."

Praktische informatie:
 Openingstijden: vrijdag 16:00 - 01:00 | zaterdag 14:00 - 01:00 | zondag 14:00 - 22:00
 Toegang: Het festival is gratis toegankelijk. 
 www.trek-festival.nl

_______________________

Lookin’Good Event Rijen 31 mei 2015

Tijdens het Lookin’Good Event zullen er maar liefst meer dan 50 verschillende bedrijven uit verschillende branches aanwezig zijn om jou als bezoeker kennis te laten maken met nieuwe ideeën, trends, producten en behandelingen op het gebied van Fashion & Beauty, Lifestyle & Living en Wellness & Sports. Doordat de beleving van de hedendaagse man èn vrouw deze dag centraal staat is het Lookin'Good Event toegankelijk voor iedereen. Neem je partner, (sport)vriendin, moeder of wie dan ook mee en laat je informeren, inspireren & verwennen en shop till you drop. Verder zullen er op het gebied van sport diverse demonstraties worden gegeven. In een prachtige ambiance kun je, al luisterend naar de sounds & beats van de DJ, heerlijk relaxen onder het genot van een hapje & een drankje en tussendoor genieten van een spetterende modeshow van Fashion & Style by M. Of laat de Flairtenders een waanzinnig lekkere cocktail voor je maken op een wel heel bijzondere wijze.

Kortom; laat je inspireren.....proef, voel, shop & ervaar!

Mèt welkomstdrankje èn een verrassing voor hem & haar.

Zondag 31 mei 2015

12.00u - 19.00u

The Factory Sport and Fun, Ericssonstraat 2e, Rijen

____________________________

Grootste Mozaiek van kurken 5 t/m 7 juni te Limmen

Grootste kurkenmozaiek van de wereld 5 tot en met 7 juni.

Dorpspark Middenweg Enterij te Limmen.

Een fantastisch evenement voor jong en oud en iedereen daar tussenin.

Meer informatie kijk dan op onze website www.limmenludiek.nl

Inwoners Limmen creatief met kurk voor wereldrecord.

Inwoners van het pittoreske dorp Limmen (Noord-Holland) zijn al vier jaar bezig om een wereldrecord te verbreken. Hoe? Door enorme portretten te maken met -jawel- kurken.

Je kunt wel zeggen dat dit creatief met kurk 2.0 is.

Internationaal

Het gaat om een 178 m2 groot panorama van portretten van iconen uit het heden en verleden, onder wie ook onze eigen koning en koningin. Dit alles wordt gemaakt van honderdduizenden gebruikte wijnkurken die de afgelopen jaren massaal zijn gespaard. Daar moet flink voor zijn gedronken. Gelukkig was er hulp. De kurken kwamen uit binnen- en buitenland: van Limmen, Den Haag, Rotterdam, Maastricht, Duitsland, Frankrijk, Portugal tot New York.

Van bierkratten tot LEGO

De actie is opgezet door Stichting Limmen Ludiek, een organisatie die ongeveer iedere vijf jaar met iets eh, ludieks komt. In 2005 hebben zij bijvoorbeeld samen met honderden vrijwilligers een piramide gemaakt van 63.365 bierkratten en in 2010 een LEGO-toren van 30,52 meter hoog. Beide projecten kregen na afloop een plek in het Guinness Book of World Records.

Weer een record?

Het ‘kurken-evenement’ is van 5 t/m 7 juni 2015 te bezoeken in het dorpspark. Op 5 juni ’s avonds zullen de kunstwerken met een licht- en geluidshow worden onthuld en ook dan zullen we weten of Nederland een wereldrecord rijker is.

__________________

Endehoven Culinair Eindhoven 6 en 7 juni 2015

Dit weekend is voor de fijnproevers onder ons! Lekker eten is van alle tijden, alleen waren vroeger de smaken en ingrediënten verrassend anders dan tegenwoordig. Kom letterlijk de proef op de som nemen en ontdek dat onze voorouders naast goede smaak ook hele bijzondere, soms zelfs rare, tafelmanieren hadden!

Activiteiten
Er zijn diverse historische kookdemonstraties (waarbij je ook mag proeven), er is een workshop ‘tafelmanieren’ en een workshop ‘kruiden & planten’. Uiteraard ga je ook zelf aan de slag. Zo ga je zelf worst maken en brood bakken!

Datum: 6 en 7 juni
Tijd: 11.00-17.00 uur
Entree: € 8,50 p.p.
www.eindhovenmuseum.nl

_______________________

Aaltjesdagen Harderwijk 12 en 13 juni 2015

Aaltjesdagen is een jaarlijks, meerdaags festival in Harderwijk, dat sinds 1983 iedere tweede zaterdag van juni plaatsvindt. Het festival met muziek, cultuur en braderie staat bol van de gezelligheid voor iedere leeftijd en trekt jaarlijks ongeveer 50.000 bezoekers. Aaltjesdagen is het langstlopende jaarlijks terugkerende festival van de Veluwe.
Dit jaar wordt voor het eerst samengewerkt met de Visserijdagen die hun programma onderdeel gemaakt hebben van de Aaltjesdagen.
Hierdoor komt er meer aandacht voor het beeldbepalende visserijverleden van Harderwijk.
Er is van alles te beleven op meerdere locaties tegelijk.
Met op vrijdag overdag de botterwedstrijden op vrijdagavond de start van het Aaltjesdagen live muziekfestival.
Op zaterdag vind je de hele dag de meest uiteen lopende activiteiten, verspreid over heel Harderwijk.
Een feest van herkenning, maar ook zeker met de nodige verrassingen.
Er zijn een aantal vaste locaties waar de verschillende onderdelen van de Aaltjesdagen plaatsvinden,
Naast de Stille Wei waar het Aaltjesdagen Dive muziekfestival wordt gehouden heb je het Kerkplein, waar de ‘boeldag’ gehouden wordt.
Het Strandeiland met watersportactiviteiten, zoals waterskiën, activiteiten voor de kinderen.
Daarnaast kun je terecht bij de jaarlijkse Braderie op de Boulevard, waar even verderop ook om de Dutch Street Cup gestreden zal worden.
Maatschappelijke organisaties en de Veluwegames ontfermen zich over de verschillende straatvoetbalteams, waardoor de sociaal kwetsbare mensen in onze samenleving ook mee kunnen genieten.
Op de Vischmarkt vind je het goede doelen plein en een Brocante markt. In de haven varen botters in en uit, en zijn de oude ambachten te bewonderen.
Op de Smeepoortenbrink is een wijnproeverij ingepland en diverse kunstenaars en dichters vertonen hun kunsten in het Stadmuseum. Op het Marktplein worden de terrasbezoekers getrakteerd op muziek.
Door de stad zullen meerdere shanty koren hun zeemansliederen ten gehoor brengen.

____________________________________

Aardbeienfeesten Zundert 13 en 14 juni 2015

Op zaterdag 13 en zondag 14 juni 2015 vinden in het Brabantse Zundert weer de jaarlijkse Aardbeienfeesten plaats.
Naast een druk bezochte braderie, de presentatie van de maquettes van het Bloemencorso en diverse muzikale optredens kan het publiek ook dit jaar weer heerlijk genieten van de gezellige terrassen en natuurlijk de kermis.

Toegang is gratis!

Openingstijden:
Zaterdag 11.00 - 18.00 uur
Zondag 10.00 - 18.00 uur

Locatie: Centrum Zundert, o.a. Molenstraat en Markt

__________________________

De Haagse ShoppingNight 26 juni 2015

Het ene moment krijg je een bloemenkrans omgehangen door een Aziatische schone, het volgende moment stap je een Ibiza hippiemarktje op en zie je in je ooghoek het bekende rode badpak van Baywatch. En dat allemaal hartje Den Haag! ShoppingNight kun je dit jaar het beste op je slippers bezoeken, want het thema is Summer & Sand in The City. De Haagse binnenstad wordt speciaal voor de leukste nacht van het jaar omgetoverd in een zalig zomerse strandbestemming. De Haagse ShoppingNight vindt dit jaar plaats op vrijdag 26 juni.
In warme landen is het vaak de normaalste zaak van de wereld dat de winkels tot heel laat geopend zijn.
Het leven speelt zich af op straat. Families en vrienden trekken er samen op uit om af te spreken op een terrasje, gezellig te flaneren, winkelen of te gaan eten.
Maar voor dat sfeertje hoef je deze zomer niet op het vliegtuig te stappen, want ook in de Haagse binnenstad heerst op 26 juni een zomernacht vibe.
De verschillende delen van de stad worden omgetoverd tot bekende strandbestemmingen, zoals Copacabana, Ibiza, Long Island, Hawaii, South Beach en Koh Samui.
Natuurlijk zijn ook de typisch Haagse stranden Scheveningen en Kijkduin vertegenwoordigd.
De winkels, bars en restaurants hebben speciale ShoppingNight aanbiedingen.
Bandjes, Salsa dansers, palmbomen en finger en streetfood zorgen ervoor dat je je helemaal op de plek van bestemming voelt. Van surf dudes tot schaaf ijs, je vindt het er allemaal.

Beachvolleybal
Op dezelfde avond wordt op de Haagse Hofvijver het startschot gegeven voor het sportevenement van zomer 2015: het WK Beachvolleybal. Op een drijvend podium werken de beste beachvolleybalspelers zich in het zweet. Ter ere van dit event wordt Het Plein omgetoverd tot een beachclub. Op 26 juni is de Haagse binnenstad één grote shopping & beachparty!

___________________

De Marinedagen Den Helder 4 en 5 juli 2015

De Marinedagen zijn dit jaar op zaterdag 4 en zondag 5 juli.
Dit evenement vindt zoals altijd plaats in de thuishaven in Den Helder, de grootste marinehaven van Nederland. Het terrein is open van 9.30 tot 17.00 uur.

__________________________

VAREND CORSO WESTLAND 31 juli, 1 en 2 augustus

Op vrijdag 31 juli, zaterdag 1 en zondag 2 augustus barst in het Westland voor de 18e keer een feestelijk spektakel op het water los: het Varend Corso Westland. Het corso vaart in dit jaar onder het thema  ‘Pluk de Dag’, een thema waar de deelnemers al hun vindingrijkheid en originaliteit in kwijt kunnen. Jaarlijks genieten ruim een half miljoen mensen van dit gratis driedaagse spektakel!

Een bonte stoet historische schouten, volledig versierd met bloemen, planten, groente en fruit, varen tijdens het eerste weekend van augustus door de Zuid-Hollandse wateren. Begeleid door vrolijke muziekgroepen trekt het corso door onder meer Westland, Delft, Maassluis, Midden-Delfland en Den Haag wordt. Het belooft, evenals voorgaande jaren, weer een prachtig schouwspel te worden van een bonte stoet van 45 versierde schuiten en sloepen die de 80 kilometer lange tocht over de Westlandse wateren afleggen. De 12 boten van het Kindercorso varen ook dit jaar weer voor de gebruikelijke stoet uit.

Feest op het water én de wal
Het corsoweekend is in de loop der jaren uitgegroeid tot meer dan alleen een feest op het water, want ook op de wal worden jaarlijks tal van activiteiten georganiseerd. Traditiegetrouw zijn voor deze editie ook weer fiets- en boottochten naar het corso uitgezet. Verder wordt op verschillende plaatsen een vlootschouw georganiseerd waar bezoekers de boten van zeer dichtbij kunnen bekijken. In historische stad Delft is het corso op zondagmiddag te bewonderen in de haven.
Pluk de Dag
Het jubileumthema ‘Pluk de Dag’ staat garant voor een schitterende stoet van verrassende en spraakmakende product-arrangementen. Het corso is dit jaar zeer origineel uitgewerkt met vernieuwende elementen, veel muziek en prachtige figuratie. De planten, bloemen en groenten zijn gearrangeerd in titels die de deelnemers zelf hebben uitgekozen. Zo vaart er een schuit mee die Nationale Pannenkoekendag uitbeeldt en een boot die Valentijnsdag symboliseert. Maar ook Nationale Secretaressedag of Dierendag kunnen zomaar aan uw ogen voorbijtrekken.

Alle informatie over de route, zoals locaties en doorkomsttijden, zijn terug te vinden op www.varendcorso.nl. Hier kunt u de bonte stoet ook live via de webcam volgen. Volg het nieuws ook via @VarendCorso

____________________________

Festival der zoete verleidingen Sleen 6 t/m 8 augustus 2015

Lekkerbekken, kookgekken, taartenbakkers, smulpapen, jammakers, fruittelers opgelet! Zet donderdag 6 tot en met zaterdag 8 augustus 2015 in je agenda want dan vindt het Festival der Zoete Verleidingen plaats. Alles draait om ZOET: meer dan 60 zorgvuldig geselecteerde stands bieden de allerlekkerste taarten, bakbenodigdheden, prachtige serviezen, tafellinnen, kookboeken, vers fruit, meel van de molen, ambachtelijk gemaakte jams, honingdelicatessen, bijzondere koffie- en theesoorten, eetbare bloemen en bijzondere drankjes. Maar ook tal van demonstraties, workshops en optredens. De hele entourage, de tafels met lekkernijen, alle activiteiten… daar bak je een heerlijk dagje uit van. www.festivalzoet.nl

__________________________

Erotiek in de middeleeuwen (18+) Eindhoven 22 augustus 2015

Ontdek op deze zwoele zomeravond alles over de vreemde gebruiken en gewoonten rondom erotiek in de middeleeuwen. Erotiek is van alle tijden, al gaven ze er in de middeleeuwen wel een expliciete vorm aan. Niks was te gek en schaamte kende men in de middeleeuwen niet. De liefde was iets om te vieren!

Activiteiten
Maak condooms van varkensdarmen, laat de liefdesdokter je lot in de liefde bepalen, neem danslessen op de muziek van Datura of geniet van een spannend hapje. Ook is er een rariteitenkabinet en worden er erotische vertellingen gedaan door theatergroep MEST. Mocht het allemaal uit de hand lopen, dan kun je altijd nog een aflaat kopen.

Datum: 22 augustus
Tijd: Nog niet bekend
Entree: € 8,50 p.p.
www.eindhovenmuseum.nl

______________________

Park Historia Eindhoven 22 en 23 augustus 2015

In de middeleeuwen was de kermis een belangrijk feest. In eerste instantie vanwege de kerke-mis (waar het woord kermis van is afgeleid), maar later vooral vanwege de spanning en sensatie om alles wat er rondom de kerke-mis te doen was. In Eindhoven Museum komt deze middeleeuwse kermis tot leven! Er zijn handelaren met mooie handelswaar, vreemde artiesten met bijzondere optredens, verhalenvertellers die je de dagelijkse ellende voor een ogenblik doen vergeten, muzikanten met muziek waarop gedanst kan worden én natuurlijk is er lekker eten en drinken. De kermis trekt ook wat minder frisse figuren aan, zoals buidelsnijders, kwakzalvers en andere oplichters. Je bent dus gewaarschuwd!

Datum: 22 en 23 augustus
Tijd: 11.00-17.00 uur
Entree: € 8,50 p.p.
www.eindhovenmuseum.nl

_____________________

Crea Weekend Rijswijk 11, 12 en 13 september 2015

Kom op 11, 12 & 13 september 2015 naar de nieuwe editie van Crea Weekend. De beurshal is gevuld met hobby’s zoals scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken. Ook zelfgemaakte producten van hobbyisten, decoraties voor in huis en doe-het-zelfpakketjes zijn hier te vinden!!

De beurs in de Broodfafbriek is geopend van 10.00uur tot 17.00uur

Entreeprijs:
Volwassenen: 8euro
Kinderen: 3 euro
Kinderen t/m 6 jaar gratis

www.creaweekend.nl
www.facebook.com/creatievebeurzen
twitter @CreaWeekend

__________________

MEGA AUTO SHOW Friesland Leeuwarden 23 september t/m 27 september 2015 WTC Expo  

Woensdag 15 april tot en met zondag 19 april 2015 en woensdag 23 september tot en met 27 september 2015
in het WTC EXPO in Leeuwarden

Auto’s, Caravans en Campers De grootste Autoshow van het noorden.

Vanuit Leeuwarden geven 21 AUTO-, CARAVAN- en CAMPERBEDRIJVEN acte de présence. In totaal worden meer dan 750 auto’s , caravans en campers aangeboden. Het betreft een met zorg geselecteerd aanbod met diverse modellen van de bekende merken in uiteenlopende , aantrekkelijke prijscategorieen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop! Niemand zal met gemengde gevoelens een koopcontract ondertekenen of achteraf spijt krijgen. Heeft u een mooie auto – caravan of camper gezien? Bevalt de kleur? Is het motorisch vermogen en energie zuinigheid naar wens? Gefeliciteerd! Het is voor iedere koper mogelijk een persoonlijk financieel advies op maat te krijgen, dat kan à la minute. Bijbehorende verzekeringen maken onderdeel uit van dit op maat toegesneden advies.

Heeft u genoeg rondgekeken? Bent u tevreden met de ‘nieuwe’ wagen? Tijd voor een bezoek aan de horecagelegenheid Hier kan een ieder even bijkomen onder het genot van een kop koffie, desgewenst is het mogelijk een heerlijk vers broodje te nuttigen.

Beleef de MEGA AUTO SHOW Friesland van 15 t/m 19 april en 23 t/m 27 september in Leeuwarden !

www.occasionshowinhetnoorden.nl

________________________

Crea weekend najaar Hardenberg 2015 25, 26 en 27 september

Dé beurs voor de creatieveling!
Bezoekadres: Evenementenhal Hardenberg

Ben je al creatief? Of wil je jouw creatieve hobby ontdekken? Kom dan inspiratie op doen tijdens de Creatieve beurs: Crea Weekend Najaar!
Je kunt tijdens het Crea Weekend terecht om gezellig te shoppen op creatief hobby gebied, inspiratie op te doen, advies te vragen bij de vele exposanten/deskundigen en
om gezellig aan te schuiven bij de vele en diverse workshops voor zowel volwassenen als voor kinderen!

Data
Vrijdag 25 t/m zondag 27 september 2015.

Openingstijden
Iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur.

Entreeprijzen
Volwassenen € 8,- (koop online deze kaart met € 1,- korting)
65+ € 4,-
Kinderen 6 t/m 11 jaar € 4,-
Kinderen t/m 5 jaar gratis
Parkeren gratis

Met uw toegangskaart kunt u tevens de beurs van Zwanger tot Dreumes bezoeken welke in hetzelfde weekend plaats vindt.

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/crea-hb

______________________________________

Crea weekend najaar Venray 2015 16, 17 en 18 oktober 2015

Dé beurs voor de creatieveling!
Bezoekadres: Evenementenhal Venray

Ben je al creatief? Of wil je jouw creatieve hobby ontdekken? Kom dan inspiratie op doen tijdens de Creatieve beurs: Crea Weekend Najaar!
Je kunt tijdens het Crea Weekend terecht om gezellig te shoppen op creatief hobby gebied, inspiratie op te doen, advies te vragen bij de vele exposanten/deskundigen en
om gezellig aan te schuiven bij de vele en diverse workshops voor zowel volwassenen als voor kinderen!

Data
Vrijdag 16 t/m zondag 18 oktober 2015

Openingstijden
Iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen € 8,-
65+ € 4,-
Kinderen 6 t/m 11 jaar € 4,-
Kinderen t/m 5 jaar gratis
Parkeren gratis

Met uw toegangskaart kunt u tevens de Herfst fair bezoeken welke in hetzelfde weekend plaats vindt.

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/crea-ve

______________________________

Crea weekend najaar Gorinchem 2015 23, 24 en 25 oktober 2015

Bezoekadres: Evenementenhal Gorinchem

Ben je al creatief? Of wil je jouw creatieve hobby ontdekken? Kom dan inspiratie op doen tijdens de Creatieve beurs: Crea Weekend Najaar!
Je kunt tijdens het Crea Weekend terecht om gezellig te shoppen op creatief hobby gebied, inspiratie op te doen, advies te vragen bij de vele exposanten/deskundigen en
om gezellig aan te schuiven bij de vele en diverse workshops voor zowel volwassenen als voor kinderen!

Data
Vrijdag 23 t/m zondag 25 oktober 2015.

Openingstijden
Iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen
Volwassenen € 8,- (koop online deze kaart met €1,- korting)
65+ € 4,-
Kinderen 6 t/m 11 jaar € 4,-
Kinderen t/m 5 jaar gratis
Parkeren gratis

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/crea-go

___________________

Beleefdagen: toverkollen en heksenketels Eindhoven, herfstvakantie 24 oktober t/m 1 november 2015

Tijdens deze beleefdagen kun je allerlei spannende heksenactiviteiten doen; voorspel je toekomst met runentekens, maak een geluksamulet en spring over vuur. Natuurlijk moet je aan het eind gewogen worden op de heksenwaag, want wat als je te licht bent…?

Om heksen te ontmaskeren werden er in de middeleeuwen heksenjachten gehouden. Heksen zouden onder meer ziektes veroorzaken en een verbond hebben gesloten met de duivel. Maar ook ‘gewone’ mensen hadden allerlei spreuken en middeltjes om niet ziek te worden en om ongeluk af te weren.

Datum: 24 oktober t/m 1 november (herfstvakantie)
Tijd: 11.00-17.00 uur
Entree: € 8,50 p.p.
www.eindhovenmuseum.nl

______________________

Crea Weekend Rijswijk, de Kersteditie 20, 21 en 22 november 2015

Kom op 20, 21 & 22 november 2015 naar de kersteditie van het Crea Weekend. De beurshal is gevuld met hobby’s zoals scrapbooken, decopatch, kaarten maken, sieraden en handwerken. Ook zelfgemaakte producten van hobbyisten, decoraties voor in huis en doe-het-zelfpakketjes zijn hier te vinden en dit allemaal in de kerstsferen.

De beurs in de Broodfabriek is geopend van 10.00uur tot 17.00uur

Entreeprijs:
Volwassenen: 8euro
Kinderen: 3euro
Kinderen t/m 6 jaar: Gratis

www.creaweekend.nl
www.facebook.com/creatievebeurzen
twitter @CreaWeekend

_______________

Serious Request het Glazen Huis Heerlen 18 t/m 24 december

Het Glazen Huis komt van 18 december tot en met 24 december voor het eerst naar Limburg. Dit zal plaatsvinden op het Pancratiusplein in Heerlen. Serious Request wil zoveel mogelijk geld ophalen voor het Rode Kruis.

  Joomla 1.5 free themes, business web host.

Kies uw taal

English French German Japanese Spanish