Iets Anders...   

PAN Amsterdam 21 t/m 29 november 2015

Eigentijdse beurs voor kunst, antiek en design
21 nov t/m 29 nov 2015 RAI Amsterdam
Op PAN Amsterdam kunt u met vertrouwen kunst, antiek en design kopen.
Ruim 70 onafhankelijke keuringsexperts beoordelen de objecten voorafgaand aan de beurs op echtheid, kwaliteit en conditie. www.pan.nl

_________________

Ladies Night Krimpen aan den IJssel 26 november 2015

Een eenmalig en uniek evenement voor het goede doel in Krimpen aan den IJssel, Restaurant de Pannenkoe, Cascade 1! Op 26 november 2015 van 19:00 tot 22:00.

Laat je nog even heerlijke verwennen samen met je vriendinnen, je zussen, je moeder of je collega's. Samen maken we er alvast een heerlijke avond van met verschillende kraampjes en kleine schoonheidsbehandelingen.

Voor maar € 2,50 krijg je toegang tot de Ladies Night. Je krijgt hierbij een welkomstdrankje en een gratis lot voor de loterij. Je maakt dus kans op spetterende prijzen én je steunt het goede doel!
Het goede doel is stichting Jarige Job. Iedereen verdient het om verwend te worden! Toch?

_____________________

De Zwolse Warme Winter Wandeling 2015 op 17, 18 en 19 december

Trek de winterschoenen aan en ontdek de historische binnenstad van Hanzestad Zwolle met de Warme Winter Wandeling. Tegen het decor van de sfeervol verlichte binnenstad begeleiden stadsgidsen u zodat u de stad Zwolle optimaal kunt ervaren én proeven. 

Smaakvolle route
De Warme Winter Wandeling start om 14.45 uur bij Museum de FundatieDe Warme Winter Wandeling start om 14.45 uur bij Museum de Fundatie. U bezoekt één van de zalen in het museum en krijgt daar uitleg over het museum, de tentoonstellingen én over het gebouw. Eenmaal buiten wandelt u door de knusse straatjes van de Zwolse binnenstad richting de geur van ambachtelijk gebakken Zwolsch Brood van de Stadsbakker en ook nog de geur van heerlijke stroopwafels van Het Stroopwafelwinkeltje,  waar uw smaakpapillen op de proef worden gesteld. Een bezoek aan Galerie het Langhuis, waar de expositie Hyperfocus van kunstenaar Rudy Simon tentoongesteld wordt en de Klokkenmaker, in het prachtige Karel de Vijfde huis, staat ook op het programma. Op de route komt u ook binnen bij De Boerderijwinkel  - een samenwerkingsverband van 11 boeren uit het Vechtdal – waar u in aanraking komt met het motto van De Boerderijwinkel; Van land naar klant. Let wel; bovenstaande is een greep uit het totale aanbod langs de route. Meer dan genoeg redenen om deze winter de Hanzestad Zwolle op een smakelijke wijze te leren kennen. 

Reserveren
De Zwolse Warme Winter Wandeling wordt gehouden op donderdag 17, vrijdag 18 en zaterdag 19 december. Start is om 14.45 uur en de wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. De kosten bedragen € 10,00 p.p. waarbij alle entreegelden en proeverijen inbegrepen zijn. Er is een maximum gesteld van 40 personen per dag (2 x 20 personen). De groepen lopen verschillende routes, maar bezoeken dezelfde locaties. Reserveren is verplicht. Trek uw winterschoenen aan en boek online via de reserveringsmodule op www.overijsseltrips.nl 

Kijk voor meer inspirerende ideeën voor groepen in Zwolle en omgeving op de website www.overijsseltrips.nl

___________________

Serious Request het Glazen Huis Heerlen 18 t/m 24 december

Het Glazen Huis komt van 18 december tot en met 24 december voor het eerst naar Limburg. Dit zal plaatsvinden op het Pancratiusplein in Heerlen. Serious Request wil zoveel mogelijk geld ophalen voor het Rode Kruis.

______________

Rainbow Night Skate Gouda 23 december 2015

Woensdag 23 december zal de Goudse ijsbaan tussen 19.00 en 23.00 uur in het teken staan van roze.
De werkgroep "Gouda Roze" hoopt Roze Zaterdag 2019 naar Gouda te halen. Als opwarmer organiseert de Goudse ijsbaan de eerste editie van "Rainbow Night Skate".
Er zijn ontzettend veel speciale roze evenementen in de zomermaanden, maar niet één in de winter. Hier wordt nu verandering in gebracht met het enige echte roze winterevenement van Nederland. Zowel de ijsbaan als het stadhuis op de Markt zullen roze verlicht worden en de koek en zopie tent zal extra feestelijk worden aangekleed. Een DJ op het ijs en de aanwezigheid van de Missen Travestie 2014 en 2015 zorgen voor entertainment rond de ijsbaan.
Iedereen is welkom deze avond, of je nu groot of klein bent, homo of hetero. De naam "Rainbow Night Skate" verwijst naar de regenboogvlag, waarbij de verschillende kleuren staan voor de diversiteit aan mensen. Tijdens deze avond willen we al deze mensen samenbrengen en er een mooi feest van maken.

Op 23 december is tevens een extra koopavond in het centrum. Een mooie gelegenheid om de laatste kerstinkopen te doen en daarna de schaatsen onder te binden, te flirten of een drankje te doen in de koek en zopie tent.

Kijk voor een routebeschrijving en parkeernogelijkheden op de website van de Goudse ijsbaan.
www.goudseijsbaan.nl

________________________

CREA Weekend Voorjaar Hardenberg 19, 20 en 21 februari Gorinchem 4, 5 en 6 maart Venray 25, 26 en 27 maart 2016

Ben je al creatief? Of wil je jouw creatieve hobby ontdekken? Kom dan inspiratie op doen tijdens de Creatieve beurs: Crea Weekend!
Je kunt tijdens het Crea Weekend terecht om gezellig te shoppen op creatief hobby gebied, inspiratie op te doen, advies te vragen bij de vele exposanten/deskundigen en
om gezellig aan te schuiven bij de vele en diverse workshops voor volwassen en kinderen!

Je vindt er van alles op het gebied van:
(3-D) kaarten, Sieraden & Kralen, Vilt, Wol, Haakmateriaal, Stoffen, Stempels, Scrapbooking, Décopatch,Originele geschenken, Taart & Cupcake decoratie, Home-deco, Groendecoratie, Keramiek, Mozaiek.

Samen een gezellige dag uit in een ontspannen sfeer onder het genot van een kopje koffie op ons terras.
Genieten van het vernieuwde programma, Modeshow, Kunstplein, het Eigen Huis en Tuin Plein.
Een diversiteit aan animatie waar een vrolijke en kunstzinnige noot gespeeld wordt.

Deze beurs wordt gehouden op 3 locaties (Hardenberg, Venray en Gorinchem) en per locatie zowel in het na- als voorjaar.
Bekijk onze website voor meer informatie, het laatste nieuws en Trends !

Data Voorjaar:

Hardenberg: 19, 20 en 21 februari 2016
Gorinchem: 4, 5 en 6 maart 2016
Venray”25, 26 en 27 maart 2016

Data Najaar:

Hardenberg: 30 september, 1 en 2 oktober 2016
Gorinchem: 21, 22 en 23 oktober 2016
Venray: 14, 15 en 16 oktober 2016

Openingstijden:

Elke beursdag zijn wij geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur

Entreeprijzen:

Volwassenen € 8,- (Kaarten met korting t.z.t. verkrijgbaar)
6 t/m 11 jaar € 4,-
65+ € 4,-
t/m 5 jaar gratis

Parkeren is Gratis !

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/creaweekend

_____________________

Feel Good & Shop Event 11 en 12 maart 2016 Veghel Noordkade 

Schop je hoge hakken uit, plof neer op de bank, pak je agenda en zet een groot kruis bij 11 en 12 maart 2016. Want dan vindt de 2e editie  plaats van het:

Feel good & Shop Event

De Koekbouw van CHV Noordkade in Veghel toveren we opnieuw om tot een waar feel good en shopwalhalla waar je volop kunt genieten van fashion, feel good en lifestyle.
Bel je vriendin, app je zus, facebook je collega’s of twitter je sportmaatjes en plan samen een gezellige dag uit. 
 Hier wil je bij zijn.

Kom heerlijk shoppen bij jouw favoriete (web)shops en maak kennis met de enthousiaste (web)winkeliers.
Ontdek de nog onbekende shoppareltjes die we weer hebben ontdekt en speciaal voor jou hebben gevonden. Laat je verrassen!
Het Feel good & Shop Event wil jou een geweldige dag bezorgen. Dompel jezelf onder in de ongelooflijke feel good sfeer en geniet van een heerlijk dagje uit.
De Koekbouw is de locatie op de CHV Noordkade waar ook het 2e editie van het Feel good & Shop event plaatsvindt.

Als je binnen stapt in de Koekbouw, raak je geïmponeerd door de uitstraling en de mogelijkheden.
De vloeren zijn vlak gemaakt voor uw gemak, maar de industriële look is in originele staat gebleven.
Oude elementen gecombineerd met het comfort van nu maken de Koekbouw tot een multifunctionele, karakteristieke locatie. www.feelgoodshopevent.nl

Een perfecte evenementenlocatie voor beurzen, diners, bedrijfsfeesten en congressen.
De negentig jaar oude mengvoederfabriek is een bijzondere locatie met een rijke geschiedenis.
Met de fraaie lichtinval en de authentieke details is de bijna honderd meter lange opslagloods misschien wel de mooiste ruimte van het CHV-terrein.
De vakwerkspanten, de grove muren, de authentieke fabriekslampen en de inwendige kraanbaan die nog steeds het interieur sieren, zorgen voor een rauwe uitstraling van de ruimte.

Met trots ontvangen wij je graag  op 11 en 12 maart 2016, to Feel good en Shop, op deze prachtige locatie.

_____________________

Pasar Malam Istimewa in Ahoy Rotterdam 26, 27 en 28 maart  2016

De Pasar Malam Istimewa in Ahoy is een evenement met de gehele dag live muziek en dans op twee podia. Uiteraard is er ook een Aziatische markt en zijn er restaurants uit alle Aziatische windstreken waar lekker gegeten kan worden. Op de podia zijn spectaculaire dansshows en Pentjak Silat demonstraties te bewonderen en zijn er verschillende optredens met live muziek waar zowel de poco poco als Rock & Roll op gedanst kan worden.

Wierook, spekkoek, sambal, houtsnijwerk, batik, sarongs en buddhabeeldjes zijn maar enkele producten die op de markt te krijgen zijn. In de verschillende restaurants is er rendang, nasi goreng, pepesan ikan en nog heel veel ander lekkers te krijgen met natuurlijk tjendol of pisang toe. Een Pasar Malam is van origine Indonesisch, maar waar de restaurants, producten op de markt en de artiesten deze roots nog vaak wel hebben, komen de bezoekers uit alle windstreken. Kortom een gezellige dag uit voor iedereen!
Hou onze facebookpagina Istimewa Events in de gaten om op de hoogte te blijven van welke artiesten er optreden.
Locatie: Hal 3    
Openingstijden: zaterdag 26/3: 12:00 - 22:30 uur
zondag (1e paasdag) 27/3: 12:00 - 22:30 uur
maandag (2e paasdag) 28/3: 12:00 - 20:00 uur     
Prijzen: Volwassenen: €8,50
65+ en studenten: €7,50
65+ en studenten op zaterdag €4,00
Kinderen t/m 12 jaar: €2,00      
Start kaartverkoop: tijdens evenement aan de Kassa van Ahoy .

________________________ 

Zomervrouwen Venray 1 t/m 3 april 2016

Zomervrouwen
Hét evenement voor de vrouw van nu!

Benieuwd naar hét evenement , met ruim 100 exposanten, met veel variatie qua producten en bedrijven in uiteenlopende branches op het gebied van mode&accessoires, wellness, home&living, creatief, culinair en vrijetijdsbesteding en geschikt voor iedere leeftijdsgroep?

Kom dan naar de vijfde, jubileum, editie van Zomervrouwen in Evenementenhal Venray!

Zomervrouwen is beleven, ervaren, maar vooral genieten! Tijdens Zomervrouwen kan je shoppen, inspiratie opdoen voor de zomer, noviteiten spotten, lekker eten en drinken, algemene informatie en deskundig advies inwinnen of gewoon een gezellig dagje uit beleven met vriendinnen, moeder, dochter, etc. Laat je in de watten leggen door kappers, visagisten, masseurs en stylisten.

Bekijk onze website voor meer informatie, het laatste nieuws en acties!

Data
Vrijdag 1 t/m zondag 3 april 2016

Openingstijden
Vrijdag 1 april 2016 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 2 april 2016 10.00 – 17.00 uur
Zondag 3 april 2016 10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen

Kinderen tot 6 jaar gratis
Kinderen 6 t/m 11 jaar en 65 + € 4,50
Volwassenen € 7,50

Parkeren gratis

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/Zomervrouwen

_______________________ 

Patchwork & Quiltdagen Rijswijk 8, 9 & 10 april 2016

Op 8, 9 & 10 april 2016 wordt voor de 13e maal de Patchwork & Quiltdagen georganiseerd door De Broodfabriek in samenwerking met Jobina de Boer. Op deze beurs worden prachtige quilts tentoongesteld die zijn gemaakt in verschillende stijlen en technieken.
Ook kunt u bij de verschillende winkels alles aanschaffen om zelf te quilten. Deze winkels uit binnen en buitenland bieden een breed scala aan stoffen, patronen, materialen en hulpmiddelen aan.

Alle drie de dagen is de beurs geopend van 10:00 tot en met 17:00 uur.

Entreeprijzen:
Volwassenen: € 8,-
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,-
Kinderen t/m 6 jaar: gratis

Korting op de entreeprijs:
Via de website kan er een entreekaart gekocht worden met korting.

Kijk voor meer informatie op www.patchworkenquilt.nl en www.facebook.com/PatchworkQuiltdagen.

____________________

Van Zwanger tot Dreumes Hardenberg 30 september t/m 2 oktober 2016

Van Zwanger tot Dreumes
Dé beurs voor jonge en aanstaande gezinnen! In de Evenementenhal Hardenberg

Tijdens Van Zwanger tot Dreumes presenteren diverse branches gericht op zwangere, baby’s en dreumesen. Van babykleding tot accessoires, van kraamzorg tot positiekleding; u treft het allemaal op de beursvloer tijdens Van Zwanger tot Dreumes 2016.

Daarnaast zorgen workshops, demonstraties van nieuwe producten en lezingen voor de ultieme beleving op de beursvloer.

Zorg dat u de datum in u agenda noteert en beleef Van Zwanger tot Dreumes in haar volledige aanbod voor jonge en aanstaande gezinnen!

Data
Vrijdag 30 september, zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016

Openingstijden
Vrijdag 30 september 2016 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 1 oktober 2016 10.00 – 17.00 uur
Zondag 2 oktober 2016 10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen

Volwassenen €8,-
65+ €4,-
Kinderen 6 t/m 11 jaar €4,-
Kinderen onder 6 jaar gratis

Bekijk de website voor meer informatie, het laatste nieuws en acties! www.evenementenhal.nl/zwanger

______________________

For Your Wedding evenementenhal Hardenberg 1 en 2 oktober 2016

For Your Wedding
Dé beurs voor aanstaande bruidsparen!

Tijdens For Your Wedding presenteren ondernemers vanuit diverse branches gericht op bruidegommen en bruidjes! Van bruidsjurken tot fotografie, van trouwvervoer tot juweliers; u treft het allemaal op de beursvloer tijdens For Your Wedding 2016.

Hoogtepunt van de beurs is de bruidsmodeshow welke 2 keer per dag plaatsvindt. Diverse bruidsjurken worden geshowd vanuit de bruidsmodezaken.

Zorg dat u deze datum in uw agenda noteert en beleef For Your Wedding in haar volledige aanbod voor aanstaande bruidsparen!

Data
Zaterdag 1 en zondag 2 oktober 2016

Openingstijden
Zaterdag 1 oktober 2016 10.00 – 17.00 uur
Zondag 2 oktober 2016 10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen

Volwassenen €12,50-
65+ €4,-
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Bekijk de website voor meer informatie, het laatste nieuws en acties! www.evenementenhal.nl/zwanger

__________________

Herfst Fair Venray 14 t/m 16 oktober 2016

Herfst Fair
Hét sfeervolle en veelzijdige evenement dat u niet wil missen!

Benieuwd naar hét evenement , met een grote variatie exposanten die bijzondere producten en/of diensten presenteren in een gezellige en gemoedelijke sfeer?

Kom dan naar de vierde editie van Herfst Fair in Evenementenhal Venray!

Zodra de zonnige dagen weer voorbij zijn en de bladeren van de bomen vallen, maken mensen het thuis extra gezellig en zoeken warmte en genegenheid op. Herfst Fair is een unieke gelegenheid voor het opdoen van de allerlaatste trends voor het najaar en de winter. U kunt genieten van diverse activiteiten zoals workshops, proeverijen en demonstraties.

In dit weekend vindt tevens het Crea Weekend plaats. Bezoek met 1 entreekaart beide beurzen.

Bekijk onze website voor meer informatie, het laatste nieuws en acties!

Data
Vrijdag 14 t/m zondag 16 oktober 2016

Openingstijden
Vrijdag 14 oktober 2016 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 15 oktober 2016 10.00 – 17.00 uur
Zondag 16 oktober 2016 10.00 – 17.00 uur

Entreeprijzen

Kinderen tot 6 jaar gratis
Kinderen 6 t/m 11 jaar en 65 + € 4,00
Volwassenen € 8,00

Parkeren gratis

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/herfstfair

  Joomla 1.5 free themes, business web host.

Kies uw taal

English French German Japanese Spanish

Wij gebruiken cookies voor een juiste weergave van onze website. Bekijk hier onze privacy policy en uitleg omtrent cookies..

Ik accepteer cookies van deze website.