Iets Anders...     

 

44 jaar Spakenburgse Dagen woensdag  6 en 13 augustus

 
Van 10.00 tot 17.30 uur.
Locatie: centrum Spakenburg
Voor informatie: www.spakenburgse-evenementen.nl

Spakenburgse Dagen op: 23 en 30 juli / 6 en 13 augustus
Vier woensdagen achter elkaar vindt van 10.00 – 17.30 uur in het centrum van Spakenburg de Spakenburgse dag plaats.
Deze Spakenburgse Dagen zijn vooral beroemd geworden om de bijzondere wijze waarop ze ieder jaar weer worden georganiseerd. Veel aandacht gaat daarbij uit naar de prachtige, kleurrijke klederdracht die in de gemeente Bunschoten, waar ook Spakenburg toe behoort, sinds vele generaties gedragen wordt. Vrouwen in klederdracht zijn nog steeds een dagelijks, vertrouwd beeld. Op de Spakenburgse Dagen zijn ook veel mannen en vooral veel kinderen weer in de dracht gestoken en zo zorgen de inwoners er samen voor dat de oude cultuur herleeft.
Er wordt gedanst, er is een bruiloftsoptocht, nieuwe en oude vormen van de klederdracht worden gepresenteerd, er worden netten geboet, scheepsmodellen getoond en visveilingen gehouden. Er is muziek, een voorstelling en een clown voor de kinderen. Er is een draaimolen, er zijn oude ambachten, acties op de grote warenmarkt en bij de winkeliers. Kortom: de Spakenburgse Dagen zijn ieder jaar een feest om mee te maken, origineel, levendig en bijna zonder uitzondering warm en zonnig! In de schilderachtige Oude Haven liggen gedurende de Spakenburgse Dagen de authentieke botters, die u graag meenemen voor een tochtje over de Randmeren. De musea zijn op hun best uitgerust en verwelkomen u om u te informeren over de historie van het boerenbestaan in Bunschoten en dat van de vissers in Spakenburg.

___________________________________

The Escape Hunt Experience Amsterdam

The Escape Hunt Experience Amsterdam is dé reallife game, waarbij spelers worden opgesloten in een kamer en al zoekend naar aanwijzingen en raadsels een mysterie moeten oplossen om te kunnen ontsnappen. Tijdens het spel wordt op een unieke wijze een samenwerking binnen een vriendengroep, familie of bedrijf gestimuleerd. Men wordt uitgedaagd en verschillende vaardigheden worden op de proef gesteld; dé ultieme combinatie van teambuilding en fun!

__________________________________________-

Knotsgekke Kaarten en Scrapdagen Zwolle 21 t/m 23 augustus 2014

IJsselhallen Zwolle is van 21 t/m 23 augustus een paradijs voor hobbyisten en geïnteresseerden in kaarten maken en scrappen. Je vindt hier dan namelijk de mooiste hobbymaterialen, de leukste workshops en nieuwste technieken om je hobby een nieuwe impuls te geven.

Walhalla voor kaartenmakers en scrappers
In de hal van de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen kunnen kaartenmakers en scrappers hun hart ophalen. De nieuwste materialen, technieken en toebehoren voor papierliefhebbers is hier te vinden!

Scrappen, kaarten maken en stempelen
Tijdens de Kaarten- en Scrapdagen komen onder andere scrappen, stempelen, kaarten maken en andere papiertoepassingen aan bod. De beurs is inmiddels een begrip in hobbyland en trekt vele duizenden bezoekers. Ook presenteren deelnemers hier hun nieuwste producten. www.ijsselhallen.nl

_______________________________________

Jazz & Wine Wijchen 31 augustus 2014

Op zondag 31 augustus zal in Wijchen de eerste editie van Jazz & Wine Wijchen plaatsvinden. In het terrasrijke Wijchen kunnen liefhebbers op zo´n 10 verschillende plekken genieten van de smaakvolle combinatie van mooie muziek en een goed glas wijn.

Culinair Proef Plein
Op het Culinair Proef Plein op het marktplein kunnen bezoekers van 13.00 tot 19.30 uur volop genieten van wijnen, likeuren, bieren, streekproducten en allerlei culinaire verwennerijen proeven, of deelnamen aan een masterclass wijnproeven en genieten van de kookdemonstraties. Op het marktplein is er vanaf 13.00 tot 19.30 uur doorlopend Jazz muziek.


Jazz & Dixieland
Dankzij de goede samenwerking tussen de verschillende horecagelegenheden kunnen bezoekers overal in het centrum optredens bezoeken en genieten van goede wijnen en hapjes. Ook aan kinderen en kunstliefhebbers is gedacht.

Kids
Het Europaplein is kinderplein. Hier kunnen de kinderen deelnemen aan een workshop muziekinstrumenten maken, tevens zijn er muziekworkshops o.a. tuinslang boogie of slagwerk sessie. En spelen leerlingen van de muziekschool in de Marktpromenade.

Kunst
In de kasteeltuin is er deze dag ook een kunstmarkt van 10.00 tot 17.00 uur. Ruim 80 kunstenaars presenteren o.a. schilderijen, keramiek en edelstenen. De winkels zijn deze koopzondag (net als iedere laatste zondag van de maand) geopend van 13.00 tot 17.00 uur.


Kers op de taart

Vanaf 18.00 uur zal “Glenn Miller orkest met de Andrew Sisters” optreden op het hoofdpodium op het Marktplein, de Glenn Miller Market Mood bigband is speciaal geformeerd ter gelegenheid van de herdenking Operation Market Garden op 20 september a.s. Voor verdere informatie: www.wijchenis.nl

_______________________________________________

Alliantie Almere Haven Festival 5, 6 en 7 september 2014 

In de sfeervolle havenkom van Almere Haven vindt jaarlijks het Alliantie Almere Haven Festival plaats. Dit jaar bruist het centrum van Almere Haven van 5 tot en met 7 september. Geniet van het gratis toegankelijke klassieke Havenkomconcert op zaterdagavond, struin over de brocante- en antiekmarkt op zondag en luister naar jong talent op vrijdagavond! Kom het hele weekend smullen van de heerlijke gerechten op de Havenkom Proeverij, kom bootjes kijken in de haven of geniet van straattheater in het centrum. Het festival is vrij toegankelijk en ook parkeren in Almere Haven is gratis. Sluit je zomer in stijl af met muziek, theater, markten en lekker eten!

______________________________________________________ 

Mosselrit Westkapelle 6 september 2014

Op 6 september 2014 wordt vanaf de Markt in Westkapelle op Walcheren (ZLD) weer de alom bekende Mosselrit georganiseerd.
Honderden motorrijders uit binnen- en buitenland doen hier elk jaar weer aan mee. Buitenom de rit die langs de mooiste route van Walcheren en omstreken wordt gereden vindt er ook een treffen plaats op de Markt in Westkapelle met veel gezelligheid, kraampjes en muziek.
De rit zelf wordt begeleid door een motorbegeleidingteam met de grootste zorg voor de veiligheid. In al die jaren dat de rit georganiseerd wordt heeft er op een enkeling met motorpech na geen ongeluk of ander incident plaatsgevonden. En daar zijn we trots op!

Iedere motorrijder is welkom ongeacht het type motor waar u op rijdt.

Kom en beleef dit evenement met ons mee !!

Chopperclub Luctor et Emergo Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

______________________________________________________ 

Crea Weekend Rijswijk 12, 13 en 14 september 2014

In het weekend van 12, 13 en 14 september en 21, 22 en 23 november 2014 bent u van harte welkom op het Crea Weekend in Rijswijk in de Broodfabriek, dé beurs voor creatieve mensen. Op deze beurs struint u op uw gemak langs circa 200 verkoopstands met een grote diversiteit aan creatieve hobby's en zelfgemaakte producten. Tevens heeft u de mogelijkheid om aan te schuiven bij leuke workshops en demonstraties.

Wat is er te doen?

Het Crea Weekend is een gezellige beurs met ongeveer 200 tot 250 stands op het gebied van creatieve hobby's. Op deze beurs is er dan ook genoeg te doen en te beleven.

De deelnemers bieden u vele materialen, apparaten en middelen om uw creatieve hobby uit te kunnen oefenen. Zo kunt u terecht voor disciplines als:

sieraden maken
stempelen
taartdecoreren
kaarten maken
wol & handwerken
scrapbooking
mozaieken
koud porselein
zelfgemaakte creaties van particulieren
en nog veel meer...

Workshops, demonstraties en andere activiteiten

Wilt u direct leren hoe een hobby moet worden uitgevoerd? Of kennis maken met een nieuw product, zonder dat u thuis moet uitvinden hoe deze werkt? Dan is het handig om tijdens het Crea Weekend deel te nemen aan de workshops.

Wanneer u graag wilt weten hoe dat nieuwe apparaat werkt of hoe er geweldige combinaties gemaakt kunnen worden tussen verschillende hobby's, is het bijwonen van een demonstratie ideaal! Het Crea Weekend biedt altijd genoeg demonstraties om inspiratie op te doen.

Prijzen:
Volwassenen: € 8,-
Kinderen 7 t/m 12 jaar: € 3,-
Kinderen t/m 6 jaar: gratis

Openingstijden:
10:00 uur tot 17:00 uur

______________________________________________________ 

HET WATER OP! Cruise Event Antwerpen 13 en 14 september 2014

HET WATER OP! Op 13 en 14 September 2014 vindt de derde editie van het Cruise event plaats in de Waagnatie te Antwerpen.

Cruise reizen en zeilvakanties winnen snel aan populariteit en zijn voor iedereen; van jong tot oud, voor gezinnen en singles, voor avonturiers en liefhebbers van luxe. Wil je een zeilboot huren in de Cariben? Met het gezin langs de Griekse eilanden? Met je gezin een Cruise maken? Volledig verzorgd of zelfstandig?
Wat is het verschil tussen een rivier cruise en een groot cruiseschip?

Alle mogelijkheden vind je op het Cruise Event. Vele rederijen en touroperators zijn aanwezig op het event om jou te informeren over de alle mogelijkheden. Stel vragen aan de experts, stel uw droomcruise samen, en boek eventueel direct jouw reis met korting!

Op de verschillende seminars wordt uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen. Het Cruise event is een platform waar de online aanbieder zelf het reisbureau wordt voor twee dagen.

Tijdens dit event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen en zeiljachten. Of je nu een zee cruisereis wilt maken, een complete zeilvakantie, een riviercruise, een wereldcruise, je vindt alle informatie op het event. En uiteraard organiseren we ook voor de Kids die gratis naar binnen mogen leuke dingen.

Bezoek een echt Cruiseschip? Tijdens het Event worden dagelijks tickets verloot voor een scheepsbezoek op luxe Cruise schepen. Hou onze site in de gaten, binnenkort meer informatie over scheepsbezoek tijdens dit Cruise-event.

Kijk op de Website voor meer informatie. Bezoek met korting ons event! Vul je gegevens volledig in en Geef deze af bij de kassa of je kunt je kosteloos voor registreren via onze Website: www.cruise-event.be Na je registratie ontvangt je per Mail je E-Ticket. Je betaald dan € 5,00 aan de kassa in plaats van € 7,50. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Toegangstijden en locatie:
2014 :10.00 – 17.00 uur zaterdag 13 september 2014 :10.00 – 17.00 uur zondag 14 september Locatie Waagnatie te Antwerpen GRATIS PARKEREN
Rijnkaai 150
Website: http://www.cruise-event.be/

______________________________________________________ 

Bloemencorso Lichtenvoorde zondag 14 september 2014

Het bloemencorso in Lichtenvoorde is het op één na grootste dahliacorso van de wereld. Elke tweede zondag in september sieren 18 enorme dahliareuzen, voorzien van ruim 4 miljoen kleurige dahlia's, de straten. Wij nodigen u daarom uit voor een kleurrijk dagje Lichtenvoorde. Vanaf 14.00 uur kijkt u uw ogen uit wanneer een tijdloos spektakel met een b(l)oeiende historie aan u voorbij trekt. Kom kijken en genieten. Het Bloemencorso Lichtenvoorde staat vermeld op de Nationale erfgoedlijst voor Cultureel Immaterieel erfgoed. Meer informatie vindt u op www.bloemencorso.com. U bent van harte welkom!

Bloemencorso Lichtenvoorde

Begindatum: zondag 14 september 2014 14.00 uur
Einddatum: zondag 14 september 2014 - uur
Entree: € 7,-
Tribune: € 7,-
Buitenevenement, geschikt voor alle leeftijden.
Organisatie: Stichting Bloemencorso Lichtenvoorde
Adres: Centrum Lichtenvoorde.
E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Web: www.bloemencorso.com
Locatie: Centrum Lichtenvoorde

______________________________________________________ 

Pompoenenmarkt i.c.m. WK Pompoenensoep koken Pesse 21 september 2014 

Restaurant en Pannenkoekenboerderij het Erfgoed in Pesse presenteert op:

Zondag 21 september 2014
Pompoenenmarkt i.c.m. WK Pompoenensoep koken.

Een gezellige markt voor jong en oud met voor ieder wat wils.
Standhouders kunnen zich melden via emailadres;
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

meer info: 0528-241115

________________________________________________

Crea Weekend Najaar Hardenberg 26 t/m 28 september 2014

Dé beurs voor de creatieveling! 

Heeft of zoekt u een creatieve hobby? Dan is Crea Weekend de beurs voor u!

Tijdens Crea Weekend vindt u de nieuwste hobbymaterialen en kunt u terecht voor deskundig advies. Kom experimenteren door diverse workshops en demo’s te volgen. Maak met verschillende creatieve materialen uw eigen unieke creaties! Ook voor de kids zijn er leuke workshops te volgen!

Data

Vrijdag 26 t/m zondag 28 september 2014 

Openingstijden

Iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur 

Entreeprijzen (let op: bezoek met 1 kaart Crea Weekend en de beurs van Zwanger tot Dreumes)

Volwassenen                          € 8,-

65+                                          € 4,-

Kinderen 6 t/m 11 jaar            € 4,-

Kinderen onder 6 jaar             Gratis

Parkeren                                 Gratis 

Let op: koop online kaarten met korting! 

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/hardenberg

______________________________________________________ 

Brocante Op Het Fort, Vuren 11 en 12 oktober 2014

Op zaterdag 11 oktober  en zondag 12 oktober organiseert Heerenlanden Events, Brocante Op Het Fort.
Fort Vuren is een unieke pleisterplaats gelegen aan de waal, ca. 5 km. ten oosten van Gorinchem.
Binnen de 200 jaar oude muren van de toren zijn diverse stands met Brocante,Antiek en Streekproducten.
De toren wordt verlicht met kaarsen wat zorgt voor een sfeervol evenement.
Op Fort Vuren worden rondleidingen gegeven en men kan er terecht op het gezellige terras voor een hapje en/of drankje.
Brocante op het Fort is geopend op zaterdag 11 oktober en zondag 12 oktober van 10:00 tot 17:00. De entree is gratis! 

__________________________________________________ 

Crea Weekend Najaar Venray 17 t/m 19 oktober 2014

Dé beurs voor de creatieveling! 

Heeft of zoekt u een creatieve hobby? Dan is Crea Weekend de beurs voor u!

Tijdens Crea Weekend vindt u de nieuwste hobbymaterialen en kunt u terecht voor deskundig advies. Kom experimenteren door diverse workshops en demo’s te volgen. Maak met verschillende creatieve materialen uw eigen unieke creaties! Ook voor de kids zijn er leuke workshops te volgen!

Data

Vrijdag 17 t/m 19 oktober 2014. 

Openingstijden

Iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur 

Entreeprijzen (let op: bezoek met 1 kaart Crea Weekend en Herfst fair)

Volwassenen                          € 8,-

65+                                          € 4,00

Kinderen 6 t/m 11 jaar            € 4,00

Kinderen onder 6 jaar             Gratis

Parkeren                                 Gratis


Koop online kaarten met korting! 

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/venray 

___________________________________________________

Crea Weekend Najaar Gorinchem 24 t/m 26 oktober 2014

Dé beurs voor de creatieveling! 

Heeft of zoekt u een creatieve hobby? Dan is Crea Weekend de beurs voor u!

Tijdens Crea Weekend vindt u de nieuwste hobbymaterialen en kunt u terecht voor deskundig advies. Kom experimenteren door diverse workshops en demo’s te volgen. Maak met verschillende creatieve materialen uw eigen unieke creaties! Ook voor de kids zijn er leuke workshops te volgen!

Data

Vrijdag 24 t/m zondag 26 oktober 2014. 

Openingstijden

Iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur 

Entreeprijzen

Volwassenen                          € 8,-

65+                                       € 4,00

Kinderen 6 t/m 11 jaar            € 4,00

Kinderen onder 6 jaar             Gratis

Parkeren                                 Gratis


Koop online kaarten met korting! 

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/gorinchem 

____________________________________________

Promotiedagen Noord Nederland Groningen MartiniPlaza 4 en 5 november 2014

De 28e editie van de Promotiedagen voor het bedrijfsleven Noord Nederland wordt gehouden op 4 en 5 november 2014. De beurs heeft zich in de afgelopen jaren een vaste plek in de agenda van de Noord-Nederlandse ondernemer weten te verwerven. Ondanks alle mogelijke vormen van elektronisch zakendoen, blijft persoonlijk contact hét middel om een duurzame zakelijke relatie op te bouwen. www.promotiedagen.nl alleen voor zakelijk publiek

_______________________________________

KreaDoe Jaarbeurs Utrecht 5 t/m 9 november 2014

Op KreaDoe draait alles om creatieve inspiratie voor jou. Hier vind je de laatste trends, technieken en mooiste materialen voor jouw creatieve passie. Doe nieuwe ideeën op, ga lekker shoppen, deel jouw enthousiasme om zelf dingen te maken met anderen en ga met plezier aan de slag in een van de talloze leuke workshops. Vijf dagen lang vind je er alle creatieve hobby's onder één dak.

Gun jezelf die momenten om met je passie bezig te zijn en ga na een dag KreaDoe naar huis met een tas én hoofd vol inspiratie. www.kreadoe.nl

___________________________________________________

Symposium ‘3D printen op topsector niveau’ Den Haag 11 november 2014

Op 11 november 2014 zal het symposium ‘3D printen op topsector niveau’ plaatsvinden in het Museum voor Communicatie te Den Haag. Dit symposium is geïnitieerd door de gemeente Den Haag en 3Din.NL, de branchevereniging van de 3D industrie in Nederland.

Verschillende influentials, stakeholders uit de 3D industrie en politici zullen tijdens dit symposium een verdiepingslag maken. Dat 3D printen de toekomst is, is een feit. Men speculeert en praat erover maar keiharde feiten, toekomstverwachtingen en support vanuit de overheid ontbreken. Het is noodzaak om juist op dit moment de juiste samenwerkingen, innovatie mogelijkheden en richtlijnen te construeren. Samenwerking tussen politiek, overheid en bedrijfsleven is hierin cruciaal. Tijdens dit symposium zullen belangrijke thema’s aangekaart worden die nu van belang zijn voor de toekomst.

De softlaunch van 3Din.NL zal ingeluid worden door Sylvia Roelofs, voorzitter van 3Din.NL. Samen met Willem Vermeend, vice-voorzitter, zal ze het spits afbijten door toekomstverwachtingen, samenwerkingsverbanden en werkzaamheden van de vereniging te schetsen.

Als afsluiter kan men de 3D expositie doorlopen en geïnspireerd worden door de mogelijkheden die de 3D industrie te bieden heeft.

Alle programma informatie is te vinden op www.3Din.nl.

_______________________________________________

De Occasionshow Assen met meer dan 600 topoccasions! 13 t/m 16 november 2014

Van donderdag 13 tot en met zondag 16 november 2014 . De grootste occasionshow van het noorden in de TT hall te Assen.   Maar liefst 22 merkdealers en autobedrijven en 5 caravan- en camperbedrijven uit Groningen-Drenthe  geven acte de présence. In totaal worden meer dan 600 auto’s-Caravan’s en campers aangeboden en het gaat hier niet om zomaar occasions. Het betreft een met zorg geselecteerd aanbod van diverse modellen van bekende merken in uiteenlopende aantrekkelijke prijscategorieën.  Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voorop! Niemand zal met gemengde gevoelens een koopcontract ondertekenen of achteraf spijt krijgen. Immers, op elke occasion prijkt het BOVAG kwaliteitskeurmerk,ook dat hoort bij de Occasionshow Assen .   Mooie auto – caravan of camper gezien? Bevalt de kleur? Motorisch vermogen en energie zuinigheid naar wens? Gefeliciteerd! Het is voor iedere koper mogelijk een persoonlijk financieel advies op maat te krijgen. Dat kan à la minute. Bijbehorende auto verzekeringen maken onderdeel uit van dit op maat toegesneden advies.  Genoeg rondgekeken? Tevreden met de “nieuwe” wagen? Tijd voor een bezoek aan de horecagelegenheid van de TT hall Assen. Hier kan een ieder even bijkomen onder het genot van een kop koffie, desgewenst is het mogelijk een heerlijk vers broodje te nuttigen. 

 

 
_______________________________________________
 
 
 
Margriet Winter Fair Jaarbeurs Utrecht 14 t/m 20 november 2014
 
Met Margriet Winter Fair beginnen de feestdagen al in november! Van 14 t/m 20 november is het feest in maar liefst vier hallen van Jaarbeurs Utrecht. Winkel en wandel langs meer dan driehonderd stands met producten die de gezelligste periode van het jaar éxtra feestelijk maken. Schrijf je in voor een van de inspirerende gratis workshops op het gebied van mode, beauty of lifestyle en kom de lekkerste hapjes proeven in het Kooktheater. Of dans en zing mee tijdens een van de vele optredens van bekende artiesten en ontmoet eindelijk eens je favoriete Margriet-columnist in Villa Margriet. En neem aan het einde van deze heerlijke verwendag de feestsfeer mee naar huis met de speciale gratis jubileumtas (op=op). 
Kaartverkoop
€ 15,50 in de voorverkoop (tot 13 november 00.00 uur), € 19,50 aan de kassa. Verkoop verloopt via www.margrietwinterfair.nl of See Tickets, 0900-1353. Als je via de site kaarten bestelt, betaal je € 2,30 servicekosten ipv € 3,20 voor een telefonische bestelling.

_____________________________________________________ 

Crea Weekend Voorjaar Gorinchem 30 januari t/m 1 februari 2015

Dé beurs voor de creatieveling! 

Heeft of zoekt u een creatieve hobby? Dan is Crea Weekend de beurs voor u!

Tijdens Crea Weekend vindt u de nieuwste hobbymaterialen en kunt u terecht voor deskundig advies. Kom experimenteren door diverse workshops en demo’s te volgen. Maak met verschillende creatieve materialen uw eigen unieke creaties! Ook voor de kids zijn er leuke workshops te volgen!

Data

Vrijdag 30 januari t/m zondag 1 februari 2015. 

Openingstijden

Iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur 

Entreeprijzen

Volwassenen                          € 8,-

65+                                      € 4,00

Kinderen 6 t/m 11 jaar            € 4,00

Kinderen onder 6 jaar             Gratis

Parkeren                                 Gratis


Koop online kaarten met korting! 

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/gorinchem

______________________________________________________ 

Familiedagen Hardenberg 25 t/m 27 februari 2015
Beleef het op de Familiedagen!


Familiedagen richt zich op gezinnen en senioren uit de gereformeerde gezindte en wil ieder familielid wat aanbieden. Familiedagen kenmerkt zich door de vriendelijke sfeer waarin grootouders, jongeren en kinderen een dagje uit zijn. Voor iedere doelgroep is Familiedagen een belevenis. Bij de entreeprijs zijn eten, drinken en parkeren inbegrepen. Naast losse entreekaarten is er een speciale familiekaart samengesteld voor gezinnen, om voor een aantrekkelijke all-in prijs het evenement te bezoeken.

Data
Woensdag 25 februari t/m vrijdag 27 februari 2015

Openingstijden
Woensdag 25 februari 13.00 - 21.00 uur
Donderdag 26 februari 13.00 - 21.00 uur
Vrijdag 27 februari 10.00 - 18.00 uur

Entreeprijzen
Kinderen t/m 5 jaar gratis
Kinderen 6 t/m 11 jaar € 7,50
65+ € 7,50
Kinderen 12 t/m 17 jaar € 10,-
Volwassenen € 12,50
Gezinskaart € 30,-
Parkeren gratis

Een gezinskaart is voor: vader en/of moeder en maximaal 3 kinderen t/m 17 jaar.
Voor andere combinaties zoals opa en oma of buren moet apart betaald worden!

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/hardenberg

__________________________________

Crea Weekend Voorjaar Venray 27 t/m 29 maart 2015

Dé beurs voor de creatieveling! 

Heeft of zoekt u een creatieve hobby? Dan is Crea Weekend de beurs voor u!

Tijdens Crea Weekend vindt u de nieuwste hobbymaterialen en kunt u terecht voor deskundig advies. Kom experimenteren door diverse workshops en demo’s te volgen. Maak met verschillende creatieve materialen uw eigen unieke creaties! Ook voor de kids zijn er leuke workshops te volgen!

Data

Vrijdag 27 t/m zondag 29 maart 2015. 

Openingstijden

Iedere dag geopend van 10.00 – 17.00 uur 

Entreeprijzen

Volwassenen                          € 8,-

65+                                          € 4,00

Kinderen 6 t/m 11 jaar            € 4,00

Kinderen onder 6 jaar             Gratis

Parkeren                                 Gratis


Koop online kaarten met korting! 

Voor meer informatie: www.evenementenhal.nl/venray

______________________________________________________ 

Patchwork & Quiltdagen Rijswijk 10, 11 en 12 april 2015

Op 10, 11 en 12 april 2015 wordt voor de 12e maal de Patchwork & Quiltdagen georganiseerd door De Broodfabriek en Jobina de Boer. Op deze beurs worden prachtige quilts tentoongesteld die zijn gemaakt in verschillende stijlen en technieken.
Ook kunt u bij de verschillende winkels alles aanschaffen om zelf te quilten. Deze winkels uit binnen en buitenland bieden een breed scala aan stoffen, patronen, materialen en hulpmiddelen aan.

Openingstijden:
Vrijdag 10 april 10.00-17.00
Zaterdag 11 april 10.00-17.00
Zondag 12 april 10.00-17.00

Entreeprijzen
Volwassenen €8,-
Kinderen 6 t/m 12 jaar €3,-
Kinderen t/m 6 jaar gratis

Voor meer informatie kunt u kijken op www.patchworkenquilt.nl of www.facebook.com/patchworkquiltdagen

  Joomla 1.5 free themes, business web host.

Kies uw taal

English French German Japanese Spanish